Copyright ┬ę 2013 Ton Bos Consultancy
Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Contact
Webdesign en CMS:
Visuele Zaken
| Alle rechten voorbehouden.

fond2
artparticulieren
particulieren
minieen

Ziek melden? Ik denk er niet aan!

In je werk loopt het niet meer op rolletjes. Concentreren gaat moeilijk, soms lukt het echt niet en iedere collega of klant die je te woord moet staan is je teveel. Collega's zeggen dat je erg humeurig bent en jij begrijpt hen niet meer.

Thuis heb je het gevoel dat je het niet meer ziet zitten, je slaapt slecht en je vraagt je af of je zelf nog aan het roer van je eigen leven staat. Ziek melden? Ach, daar zijn de klachten niet erg genoeg voor, althans dat denk je. Dat er sprake kan zijn van een dreigende burn-out, daar wil je niet in geloven. Dat overkomt jou niet. De vraag die je wel constant bezighoudt is: hoe kan ik verder afglijden voorkomen...? Maar, eigenlijk weet je het niet.

Mag ik jou de spiegel voorhouden?

Stuur een e-mail naar

info(_AT_)menselijkezaken.nl
of bel 06-4123 7635 voor het maken van een afspraak.
"Ziek melden? Ik denk er niet aan!"
"Ziek melden? Ik denk er niet aan!"
Het overkomt iedereen wel eens. Je raakt van slag. De dingen gaan niet meer zoals je altijd gewend bent. Zelfs de dagelijkse routines, daar heb je moeite mee. Er overkomt je een akelige gebeurtenis. De impact daarvan kan groot zijn, soms heel groot. Je verliest je baan of er is veel spanning in de relatie met jouw partner. Of nog ingrijpender, een dreigende burn-out dient zich aan, of je verliest een dierbare. En daarnaast altijd maar weer die ruzie in de familie, het sleept al jaren voort en er komt geen verbetering. Het leven lijkt uitzichtloos, maar het is wel jouw leven. Maak jij de de eerste stap? Neem dan contact op!
Ton Bos Consultancy biedt professionele hulp aan bij jouw verdere stappen.

Dienstenaanbod Particulieren:
training
consultancy
coaching
wiewatwaar
werkwijze
opdrachtgevers
referenties
cv
organisaties
tonbos
contact

Login