Copyright © 2013 Ton Bos Consultancy
Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Contact
Webdesign en CMS:
Visuele Zaken
| Alle rechten voorbehouden.

fond2
artorganisaties
minikring
"Je staat zelf aan het roer van de verandering!"
"Je staat zelf aan het roer van de verandering!"

Bedrijfscounselling

De kosten van ziekteverzuim drukken zwaar op organisaties. Veel ziekteverzuim wordt veroorzaakt door psychosomatische klachten en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel organisaties een beroep doen op een bedrijfscounsellor zowel curatief als preventief. Ton Bos Consultancy biedt bedrijfscounselling aan.
In vertrouwelijke, gestructureerde en effectieve één op één gesprekken wordt datgene dat u bespreekt helder in kaart gebracht en wordt advies gegeven. Jij staat aan het roer van de verandering, jij creëert zelf de verbetering.

In welke situaties wordt o.a. bedrijfscounselling gevraagd?

Enkele voorbeelden:
• Als het tegen zit bij een reorganisatie of je verliest je baan kan counselling een oplossing bieden.
• Counselling kan ook ingezet worden als iemand niet lekker in zijn of haar vel zit. Er kan van alles aan de hand zijn. Immers, problematiek op het werk gaat (bijna) altijd samen met problematiek in de privé-sfeer.
• Een moeilijk benaderbare medewerker, maar wat is er eigenlijk aan de hand.

Stuur een e-mail naar

info(_AT_)menselijkezaken.nl
of bel 06-4123 7635 voor het maken van een afspraak.Organisaties zijn veelal in ontwikkeling. Ton Bos Consultancy kan bij die ontwikkeling ondersteuning bieden op vele terreinen. Of het nu is het coachen of trainen van leidinggevenden, het beter laten presteren van teams of individuele medewerkers op een hoger "functioneringsplan" tillen, het bemiddelen bij vastgelopen onderlinge verhoudingen of het begeleiden van een medewerker in zijn loopbaan. Ook schaduw- en interim-management behoren tot de mogelijkheden.
Dienstenaanbod Organisaties:
training
consultancy
coaching
wiewatwaar
werkwijze
opdrachtgevers
referenties
cv
particulieren
tonbos
contact
organisaties

Login