Copyright © 2013 Ton Bos Consultancy
Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Contact
Webdesign en CMS:
Visuele Zaken
| Alle rechten voorbehouden.

fond2
artorganisaties
minikring
".....en de leidinggevende heeft het allemaal gedaan?"
".....en de leidinggevende heeft het allemaal gedaan?"

Beter presteren voor teams: een extreem voorbeeld?

Uw afdeling zit vast, er is nauwelijks of geen beweging meer. Ieder doet zijn eigen ding en aan het eind van de dag gaat een ieder weer naar huis. Er wordt niet meer gelachen, er is geen plezier meer en de productiviteit daalt. Medewerkers die hun "kop" boven het maaiveld uitsteken worden niet gewaardeerd. Misschien worden zij wel met de nek aangekeken. Dit alles wordt niet gezegd maar iedere medewerker weet dit. Er wordt meer over elkaar gesproken dan met elkaar. Wat samenwerken inhoudt zijn de medewerkers al lang vergeten. De sfeer is om op te schieten en het ziekteverzuim rijst de pan uit. En... de leidinggevende heeft het allemaal gedaan?

U, als leidinggevende, herkent dit beeld vast niet. Dit is niet een karikatuur van uw afdeling, maar toch moet er iets gebeuren met uw team. Maar wat?

Beter presteren voor teams is een leer- en ontwikkelingsproces voor het team als geheel waarbij o.a. aandacht besteed wordt aan:

• Hoe ontwikkelt een team zich?
• Wat is de kwaliteit van communiceren binnen het team?
• Het ontwikkelen van individuele competenties.
• Het verbeteren van team performance.
• Inzicht in de teamrollen van Belbin.

Stuur een e-mail naar

info(_AT_)menselijkezaken.nl
of bel 06-4123 7635 voor het maken van een afspraak.

Organisaties zijn veelal in ontwikkeling. Ton Bos Consultancy kan bij die ontwikkeling ondersteuning bieden op vele terreinen. Of het nu is het coachen of trainen van leidinggevenden, het beter laten presteren van teams of individuele medewerkers op een hoger "functioneringsplan" tillen, het bemiddelen bij vastgelopen onderlinge verhoudingen of het begeleiden van een medewerker in zijn loopbaan. Ook schaduw- en interim-management behoren tot de mogelijkheden.
Dienstenaanbod Organisaties:
training
consultancy
coaching
wiewatwaar
werkwijze
opdrachtgevers
referenties
cv
particulieren
tonbos
contact
organisaties

Login