Copyright ┬ę 2013 Ton Bos Consultancy
Disclaimer | Leveringsvoorwaarden | Contact
Webdesign en CMS:
Visuele Zaken
| Alle rechten voorbehouden.

fond2
artorganisaties
minikring
"Wat moet je zeggen nadat je hallo gezegd hebt?"
"Wat moet je zeggen nadat je hallo gezegd hebt?"
Uitspraak Eric Berne:
Uitspraak Eric Berne:

Communicatietraining

"Wat moet je zeggen nadat je hallo hebt gezegd?"
Een bekende uitspraak van de Amerikaanse psychiater dr. Eric Berne.
Praten met collega's heet tegenwoordig communiceren. Alsof praten al niet moeilijk genoeg is. Vaak gaat het niet helemaal goed, dat praten.
"Waarom word ik verkeerd begrepen? Waarom irriteert mijn collega zich aan mij of hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn baas zo snel boos op mij wordt? Ik bedoel het toch goed en ik heb het toch goed met mijn collega's voor."
Gesprekken kunnen soms moeizaam verlopen, storingen ontstaan gemakkelijk en voor je het weet wordt er een verwijt gemaakt. De sfeer in het gesprek raakt beneden het nulpunt en dan zijn de poppen aan het dansen.

Ja, wat moet je eigenlijk zeggen als je "hallo" hebt gezegd in de ontmoeting met de ander. Praten over het weer, maar daarna? En hoe...?
Ik vertel u er graag meer over.

Stuur een e-mail naar

info(_AT_)menselijkezaken.nl
of bel 06-4123 7635 voor het maken van een afspraak.
Organisaties zijn veelal in ontwikkeling. Ton Bos Consultancy kan bij die ontwikkeling ondersteuning bieden op vele terreinen. Of het nu is het coachen of trainen van leidinggevenden, het beter laten presteren van teams of individuele medewerkers op een hoger "functioneringsplan" tillen, het bemiddelen bij vastgelopen onderlinge verhoudingen of het begeleiden van een medewerker in zijn loopbaan. Ook schaduw- en interim-management behoren tot de mogelijkheden.
Dienstenaanbod Organisaties:
training
consultancy
coaching
wiewatwaar
werkwijze
opdrachtgevers
referenties
cv
particulieren
tonbos
contact
organisaties

Login